Smag: Broccoli mikrogrønt smager af broccoli med sin krydrede, pikante smag, som også minder lidt om kinakål.
Ingredienser: Broccolien er kendetegnet ved et højt indhold af antioxidanten sulforafan, et sundhedsmæssigt værdifuldt sennepsglykosid (op til 100 gange højere, end modne broccoligrøntsager). Den indeholder sennepsolie og svovlforbindelser (kaldet glucosinolater). Derudover indeholder broccoli mikrogrønt rigeligt med mineraler: chrom, jern, fluor, jod, kalium, calcium, kobber, mangan, magnesiumnatrium, fosfor og zink. Ud over dette, så indeholder mikrogrønten også vitaminer som: B1, B2, B3, B6, C, E, K og provitamin A, som samt de værdifulde sekundære plantestoffer: flavonoider, isoflavonoider, glucosinolater, polyfenoler, sennepsolier og caroten.
Anvendelse:
Rå: i salat, på brød, til juice, smoothies, urtekvark eller som dekoration af dine retter.
Dog er der ingen begrænsninger på, hvordan man vil nyde sin mikrogrønt.
Positive egenskaber: antibakteriel, afgiftende, anti-inflammatorisk, sænker blodsukkeret.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.