Smag: Som de fleste kålplanter har den friske rucola en aromatisk og krydret smag. Da rucolagrønt har en ret intens smag, er en lille mængde nok til at give retter eller salater dens nøddeagtige aroma.
Ingredienser: Den indeholder en masse sennepsolier, folinsyre, er rig på vitamin A, B1, B2, B3, C og D samt mineralerne kalium, calcium og fosfor.
Anvendelse: rå: i salater, på brød, smoothies, urtekvark og passer særligt godt til middelhavskøkkenet.
Bemærk: Der dannes hvide mikrorødder, som venligst ikke forveksles med skimmelsvamp. Hvis du lider af problemer med skjoldbruskkirtlen, bedes du kun bruge dette mikrogrønt i meget små doser, da det har et meget højt jodindhold.
Positive egenskaber: Stimulerer fordøjelsen, diuretikum, inkluderet folinsyre er nødvendig for den problemfrie funktion af røde blodlegemer og immunceller. Det siges også at forebygge hjerteanfald, slagtilfælde og demens.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.