Smag: Den friske solsikke har en vidunderlig nøddeagtig smag, med et lille strejf af frisk solsikkeolie. Et sprødt, saftigt bid gør smagen perfekt!
Ingredienser: Solsikken er meget nærende. Den indeholder mange vitaminer som: A, C, E, forskellige B-vitaminer og også mineraler og sporstoffer som calcium, magnesium, jern, zink og selen. Den indeholder lecithin, masser af klorofyl og protein af høj kvalitet. Solsikke mikrogrønt består af 20 til 25% protein, indeholder alle 8 essentielle aminosyrer – et vegetabilsk protein af meget høj kvalitet. Den har også en meget høj andel af umættede fedtsyrer (20-40% olie).
Anvendelse:
Rå: i salat, på brød, til juice eller som pynt til dine retter.
Dog er der ingen begrænsninger på, hvordan man vil nyde sin mikrogrønt.
Positive egenskaber: Base og bloddannende, styrker knogler, muskler og nerver, fjerner slim i bronkierne og aktiverer celler.
Bemærk: Solsikkegrønt mister sin smukke nøddearoma med tiden, så lad den ikke stå for længe!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.