Smag: Det friske grønne af kinaradisen har en fin skarp radise smag.
Ingredienser: Radisegrønt består af ca. 37% svovlholdig, æterisk olie med et højt indhold af sennepsolie. Proteiner er repræsenteret med 2%, fedt er kun til stede i minimale mængder (0,2%). Ellers er vitamin A, B1, B2 niacin og en masse C inkluderet. Derudover indeholder radisegrønt 4% kulhydrater, mineralerne jern, kalium, calcium, magnesium, natrium og fosfor. Udover bitre og skarpe stoffer (i sennepsolie) er der også enzymer og hormoner indeholdt. På grund af dannelsen af klorofyl under vækstprocessen formerer ingredienserne sig meget hurtigt og øger den farmakologiske effekt.
Anvendelse: rå: i salater, på brød, til juice, smoothies, urtekvark, dips eller som pynt til dine retter (fantastisk til asiatiske fiske- og kødretter).
Positive egenskaber: Har en helbredende effekt på slimede bihuler og renser luftvejene, hjælper fordøjelsen.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.