Smag: Mild, let nøddeagtig smag. Det friske grønne fra Alfalfa kan endda bruges som den første grønne mad til småbørn.
Ingredienser: Kun korngræs har et højere protein- og klorofylindhold end lucernegrøn. Derudover indeholder den sarte grønne alle 8 essentielle aminosyrer og rigelige mineraler såsom calcium og vitaminer
Anvendelse: rå: til din salat, på dit brød eller som dekoration til dine retter. Fordi lucernegrøn falder ret hurtigt sammen efter marinering, skal du drysse det ovenpå salaterne og retterne lige før du spiser
Bemærk: Indtag under ingen omstændigheder lucernegrønt før den 7. dag, først da er stoffet canavanin fuldstændigt nedbrudt. Undlad venligst at forveksle de fine hårrødder med skimmelsvamp.
Positive egenskaber: Anti-inflammatorisk, appetitlig, lav i kalorier, kan være nyttig ved acne og autoimmune sygdomme
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.